Programul national de dezvoltare si sustinere a industriei alimentare INVESTALIM 2023-2026, aprobat prin OUG 65/ 2023
Perioada depunere: 27.11.2023 – 27.12.2023
Beneficiari eligibili: IMM si intreprinderi mari
Valoarea finanțării per proiect: 250.000 € – 57 milioane €
Intensitatea finanțării: 35% – 70%
Descarca document cu intensitatea maxima a finantarii: intensitate si ajutor maxime
Coduri CAEN eligibile:
- CAEN 1011 – Prelucrarea si conservarea carnii;
- CAEN 1012 – Prelucrarea si conservarea carnii de pasare
- CAEN 1013 – Fabricarea produselor din carne (inclusiv carne de pasare)
- CAEN 1039 – Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor
- CAEN 1081 – Fabricarea zaharului
- CAEN 1020 – Prelucrarea si conservarea pestelui, crustaceelor si molustelor
- CAEN 1031 – Prelucrarea si conservarea cartofilor
- CAEN 1032 – Fabricarea sucurilor de legume si fructe; legumelor
- CAEN 1041 – Fabricarea uleiurilor si grasimilor
- CAEN 1051 – Fabricarea produselor lactate si a branzeturilor
- CAEN 1061- Fabricarea produselor de morarit
- CAEN 1071 – Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie